Премијера филма "Реална прича" 12. новембра у Сава центру

БЕОГРАД: Редитељски филмски првенац Гордана Кичића "Реална прича" биће премијерно пртиказан 12. новембра у Сава центру, најавили су данас организатори.
kicic dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Прича филма прати глумца Вељка Радисављевића, који има утисак да се цео свемир уротио против њега.

Главни јунак мисли да је ходајући проблем и чврсто верује да сав несклад стварају људи око њега, због чега често упада у комичне сукобе са пријатељима, породицом, колегама, па чак и случајним пролазницима.

У ишчекивању велике улоге за коју верује да ће решити све његове проблеме, Вељко почиње да губи осећај за реалност.

"Како сам се први пут истовремено нашао у улози глумца, редитеља и продуцента, била ми је веома важна сарадња са колегама, и морам признати да смо филм ''Реална прича'' снимали на обострано задовољство. Веома сам захвалан колегама који су имали слуха да испрате текст и моју редитељску замисао", каже Кичић.

Он открива да му је најважнија била добра сарадња са колегама, глумицом Нином Јанковић која игра његову супругу у филму, као и осталом глумачком екипом, пре свега дугогодишњим пријатељима са којима дели кадрове: Небојша Циле Илић, Бранимир Брстина, Катарина Гојковић, Војин Ђетковић, Дејан Луткић, Горица Поповић, Светозар Цветковић и Ненад Јездић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести