Премијера руског SF хорора "Superdeep" са Миленом Радуловић у главној улози

БЕОГРАД: Глумица Милена Радуловић, која игра главну улогу у руском научно-фантастичном филму “Супердип” (The Superdeep), пред премијеру тог остварења у Комбанк дворани у Београду обратила се публици и рекла да је одушевљена што су људи дошли да јој пруже подршку и на професионалном плану.
w
Фото: Youtube Printscreen

Милена Радуловић је окупљенима у Комбанк дворани казала да је почашћена јер ће “гледати филм о епидемији усред епидемије” и да јој је веома важно да се остварење у којем игра главну улогу прикаже у управо у Београду.

Руски хорор-трилер “Супердип” Арсенија Сјухина аутори су окарактерисали као филм о преживљавању, а инспирисан је култним остварењима “ The Thing” Џона Карпетнера и серијала “Осми путник”;

Филм је сниман на оригиналној локацији, близу Мурманска на самом северу Русије, прича прати епидемиолога Ану Фјодорову и специјалну војну јединицу који имају задатак да открију узрок мистериозних догађаја на научној станици која се налази дубоко испод површине земље.

Оно што су пронашли представља највећу претњу по човечанство, а будућност света сада је у њиховим рукама.

Бушотина “Супердееп” је иначе стваран научни пројекат, који важи за највећи тајни совјетски објекат смештен на Кољском полуострву.

Године 1987. на дубини од 12 километара испод површине Земље забележени су необјашњиви гласови који подсећају на вриску и јауке великог броја људи.

Ти крици и технички проблеми који су ометали даље копање, створили су једну од највећих руских легенди - да су стигли до самог пакла...

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести