Преминуо Том Сајзмор, звезда филма „Спасавање редова Рајана“

ЛОС АНЂЕЛЕС: Амерички глумац Том Сајзмор, познат по улогама у филмовима Спасавање војника Рајана и Црни јастреб, преминуо је у 61. години, потврдио је данас његов менаџер.
s
Фото: Youtube Printscreen

Сајзмор је стекао славу 1990-их, играјући углавном споредне улоге жестоких момака, војника, полицајаца или криминалаца, а остварио је запажене улоге у бројним филмовима укључују Натурал Борн Килерс, Перл Харбор и Хит, подсећа се у извештају Би-Би-Сија.

Међутим, Сајзмор је имао и озбиљан проблема са дрогом, осуђиван је на затворску казну због насиља у породици. Медији су објавили да је 18. фебруара је доживео излив крви у мозак изазван анеуризмом и од тада је био у коми.

Његов менаџер Чарлс Лаго изјавио је пред новинарима да је Сајзмор преминуо у петак у болници у Бурбанку у Калифорнији, док су поред њега били брат Пол и синови близанци Џејден и Џегер (17).

Сајзмор је био номинован за Златни глобус за улогу мафијаша у ТВ филму Заштита сведока из 1999. године и дао је глас мафијашком босу Сонију Форелију у филму Град порока из 2002. године.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести