Публика у Синеплекс биоскопима од 1. септембра

БЕОГРАД: Синеплекс биоскопи ће од 1. септембра поново дочекати публику у својим салама у Србији, саопштио је данас тај биоскопски приказивач.
bioskop film pix
Фото: Pixabay.com

Након скоро шест месеци почеће са радом у складу са општим мерама безбедности које је данас објавио Кризни штаб за заштиту здравља становништа.

Дуго очекивани, нови почетак биће прослављен као Синеплекс дан са понудом за све љубитеље биоскопа, када ће 1. септембра цена улазнице за филмове износити 100 динара.

"Веома смо срећни што ћемо ускоро поново отворити Синеплекс биоскопе у Србији. Поновно отварање није само истински дан радости за наш тим, већ и за све љубитеље филмова. Својом понудом желимо да покажемо колико смо срећни због повратка посетилаца у биоскоп и истовремено да им се захвалимо на стрпљењу", изјавио је Кристијан Лангхамер, руководећи партнер компаније Синеплекс.

На репертоару Синеплекс биоскопа 1. септембра ће се наћи филмови из текуће и претходне године, који су се издвојили својом гледаношћу и квалитетом.

Међу њима су домаћи филм "Ајвар", последњи филм редитеља Квентина Тарантина "Било једном у Холивуду", "Џокер", наставак "Залеђеног краљевства", као и други наслови.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести