Стиже нови и последњи Рамбо, рат против наркокартела

ЛОС АНЂЕЛЕС: Нови наставак филмског серијала о легендарном Рамбу, "Rambo Last Blood", пети је и последњи део чувене франшизе, а премијерно ће бити приказан 20. септембра ове године и насловну улогу наравно тумачи Силвестер Сталоне.
Rambo 5/Jutjub
Фото: Youtube Printscreen

Филм прати легендарног Рамба који је овог пута кренуо у Мексико како би вратио отету ћерку свог пријатеља, пише портал "Њу мјузикал експрес" (НМЕ). На том путовању јунак се нашао у борби против једног од најнасилнијих картела у Мексику.

Снимање филма први пут је најавио Силвестер Сталоне 2015. године, али је озбиљан рад почео тек у октобру 2018. године. За режију остварења "Рамбо Ласт Блоод" задужен је Ејдријен Гранберг. Сценарио новог наставка написали су Сталоне и Мет Крулник.

Ивет Монреал тумачи улогу отете девојке Габријеле, док Пас Вега игра Кармен Делгадо, репортерку која прати трговину дроге у Мексику и помаже Рамбу, преноси РТС.

Серхио Перис-Менцета глуми Уга Мартинеса, насилног вођу мексичког картела, а у глумачкој екипи последњег дела Рамба су и Адријана Бараса, Оскар Хаенда и Хоакин Фигера.

 

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести