Свечано одржана премијера филма "Груди"

БЕОГРАД: Романтично-носталгична прича о пријатељству, љубави и малим градовима у којима још постоје неке заборављене вредности, филм "Груди" редитељке Марије Перовић премијерно је приказан у Комбанк дворани.
f
Фото: Tanjug (Andrija Vukelić)

Црвеним тепихом синоћ је прошетала екипа филма предвођена трима главним глумицама - Дубравком Дракић, Надом Шаргин и Маријом Шкаричић и главним глумцем Војином Ћетковићем, а највећу пажњу привукла је легендарна глумица Мира Бањац.

Верујем у овај филм. Допада ми се из ког угла је Перовићева пришла овој теми која се тиче свих нас. Нажалост ради се о опакој болести, али прича није о томе, већ показује како подносимо те тешке тренутке, а још више како то подноси околина, пријатељи, фамилија и како се према томе односе, казала је Бањац.

Да се поклоне публици дошли су и Пеђа Бјелац, Александар Ђурица, Бранимир Поповић…, који су поздрављени аплаузом.

Радња филма прати три најбоље другарице још из гимназијских дана које долазе у Никшић због прославе годишњице матуре.

Тема "Груди" је пре свега дугогодишње генерацијско пријатељство, које ни даљине нису могле да избришу, а уствари скреће пажњу на борбу против канцера дојке, уз врлине и мане савременог друштва који собом носи пребрз темпо живота, трку за афирмисањем, борбу за опстанак, али и искрена пријатељства, подршку, генерацијске сукобе и жељу за бољим животом.

Препуну салу Комбанк дворане пре почетка филма поздравила је млада глумица Миона Марковић, а потом је на сцену ступила Ана Станић која је отпевала насловну нумеру "Само љубав".

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести