Ноћ књиге на 60 локација током три дана

БЕОГРАД: Традиционална манифестација Ноћ књиге, 22. по реду, овога пута трајаће три дана и одржаће се 26, 27. и 28. јуна.
knjige
Фото: Tanjug/T.Valić

Како би се избегле гужве у књижарама, поручују организатори, бринући пре свега о здрављу читалаца и запослених, врата књижара отварају у петак ујутру 26. јуна, а велики попусти примењиваће се све до недеље увече 28. јуна.

“Више од 50.000 љубитеља добре књиге било је са нама сваки пут током неколико сати колико је трајала Ноћ књиге, а сада очекујемо да тај број буде и већи, обзиром да ће манифестација трајати 3 дана”, поручују организатори издавачка кућа Лагуна и књижарски ланац Делфи.

Фестивал књиге се одржава под покровитељством Еуробанк Србије на чак 60 локација у књижарама Делфи и Лагуниним клубовима читалаца у 30 градова у Србији и региону (Бањалука, Бијељина, Тузла, Сарајево, Подгорица, Никшић).

"Осим понуде - више од 50.000 наслова - и ове године припремамо фантастичне попусте, поклоне, промоције, незаборавна дружења са најпознатијим домаћим ауторима, а то је само део изненађења", кажу из Лагуне.

EUR/RSD 117.5834
Најновије вести