Артан Лили, Кои Кои на CON конференцији у Новом Саду

НОВИ САД: Музичка конференција CON биће одржана 17. и 18. децембра у Новом Саду, у СКЦНС фабрика, омладинском центру Опенс и клубу Тунел, у оквиру које ће наступити бендови Артан Лили, Коикои, Болесна штенад, Тапан и други, најавили су данас организатори.
e
Фото: Youtube Printscreen

Како је наведено, CON конференција је намењена професионалцима који раде у домену креативних индустрија из Србије, Мађарске, Хрватске, Немачке и других земаља, и "повезује најрелевантније актере региона са циљем размене идеја и искустава из праксе".

Предавања ће држати генералног секретара европске фестивалске асоцијације YOUROPE Холгер Јан Шмит, менаџерка промотерске куће Чарм мјузик

Сара Ђиганте, продуцент мађарских фестивала Балатон саунд, ВОЛТ и Сигет Марк Боне, оснивач Арсенал феста Зоран Вуловић, представница Лав феста Златана Павловић и други.

ЦОН је део међународног пројекта "Rivers to Communities" (R2C) који заједно организују Синема сити и Култура Нова из Србије и Pro Progresione, DDTG и Grand Cafe из Мађарске у оквиру програма "Intereg IPA CBC Србија - Мађарска".

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести