БРАЈАН АДАМС ТРЕЋИ ПУТ МЕЂУ СРБИМА Ево шта је све канадски певач ЗАХТЕВАО за НАСТУП у Београду! Питање свих питања – да ли стиже и БИЈОНСЕ (ВИДЕО)

Након четири године паузе, најпознатији канадски рок стар се враћа у нашу земљу, где ће наступити у Штарк Арени 12. децембра
b
Фото: Youtube Printscreen

Адамс и даље не одступа од става да новац не би требало да буде пресудан у заузимању позиције испред бине, па ни за овај концерт не постоји категорија фан пит улазница. Такође, ни овај пут не жели да се у Арени осећа мирис хране, погово не оне животињског порекла, будући да је веган, и да се често залаже за право животиња.

Оно што је неизвесно јесте да ли ће Адамс имати госта, будући да данима круже приче о доласку Бијонсе у Београд, која би, према причама које круже у добро обавештеним круговима, требало са њим да отпева чувену нумеру „It's only love“, коју је познати музичар снимио са покојном Тином Тарнер давне '84. године.

Иако се организатори овим поводом још увек нису огласили – сигурно је да нас очекује незаборавна ноћ рокенрола - у четрдесет година дугој каријери Адамс је објавио 17 студијских албума, те освојио бројне награде и признања, укључујући три номинације за Оскара, пет номинација за Златни глобус као и награду Греми.

 

У српску престоницу долази у оквиру своје турнеје „So happy it hurts“, а улазница за концерт доступне су у орграниченим количинама реко сајта efinity.rs, eFinity апликације, као и на благајни Штарк Арене и ТЦ Рајићева (И спрат).

Дневник/Република

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести