Чолић одржао концерт, Арена и певала и плакала

БЕОГРАД: Највећа балканска поп звезда, Здравко Чолић, одржао је први од пет најављених концерата у београдској Штарк арени која је била испуњена до последњег места, а његова музика ујединила је и старе и младе са целог Балкана.
Zdravko Colic/Dnevnik
Фото: Дневник/Здравко Чолић

Стихови песама "Продужи даље", "Ти живиш у облацима, мала", "И сваки пут као да је први"..., који су месецима раније на београдским билбордима најављивали Чолићеве концерте, одјекивали су крцатом Ареном у којој су његови фанови плесали, плакали и певали у глас.

Последњи пут у тој дворани наступио је у децембру 2014. године, а публику је синоћ поздравио речима:

"Добро вече, Београде! Хвала пуно што сте дошли, видимо се после пет пуних година. Певаћемо старе и нове песме, срце ми је пуно".

Прва на репертоару била је песма "Продужи даље", а потом су се низали хитови "Мјеркам те, мјеркам", "Чија је оно звијезда" и многе друге, а тај ритам пратили су плесачи, конфете, ватра, балони, па чак и "снег" који је употпунио нумеру "Станица Подлугови".

Публику је забављао пуна три и по сата и још једном оправдао титулу балканске легенде поп музике.

Обожаваоци су му слали пољупце, поклањали цвеће, а након првог блока песама, на сцену је изашао бубњарски ансамбл "Балканска лавина" предвођен Драгољубом Ђуричићем.

Други блок песама кренуо је у мирнијем ритму песмама "Станица Подлугови", "Ноћ ми те дугује", "Моја драга", хорски се певала и "Красива", а атмосфера се захуктала уз звуке "Окано" и "Пусти, пусти моду".

Чолић је једина звезда Балкана која је успела да напуни четири арене и отвори пету, а вечерашњи концерт завршио је стиховима: "Донесете смијех, хиљаду пјесама бар, донесите себе мени на дар".

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести