ЏЕЈ ЛО ОТКАЗАЛА ЧАК 7 КОНЦЕРАТА Шта се крије иза ове ОДЛУКЕ латино диве? Ако је истина оно о чему се засад само ШАПУЋЕ – БОЛНО ЈЕ (ФОТО, ВИДЕО)

Латино дива Џенифер Лопез недавно је изненада отказала чак седам концерата планираних на тлу Северне Америке, у оквиру њене прве турнеје у протеклих пет година, пренели су светски медији.
l
Фото: Printscreen/Instagram/ jlo

Турнеја је требало да траје од 20. до 31. августа, а пре неколико дана платформа Тикетмастер повукла је планиране датуме, због чега су се многи забринули је ли све у реду с певачицом и глумицом која је недавно објавила албум “This Is Me… Now” и пратеће филмове.

Она је потом виђена у Лос Анђелесу, скривена иза огромних наочара за сунце и не претерано расположена, а с њом није био њен супруг и чувени глумац Бен Афлек, па су се многи запитали је ли све у реду у приватном животу Џеј Ло.

Како сада пише Варајати, није отказана комплетна турнеја, на којој је планирано 30 наступа, али проблем је утврђен.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

Џенифер, наиме, није успела да прода велики број карата за већину концерата на својој турнеји, како је показао распоред седења на поменутој платформи за продају улазница.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

Овакви графикони нису увек потпуно тачни, напомиње поменути портал, али његови сегменти који указују на слободна места још увек доминирају у односу на продата.

Албум, турнеја и два филма део су мултимедијалног пројекта који је Џенифер Лопез сама финансирала и у који је уложила чак 20 милиона долара.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Она је опевала и описала свој живот, љубав с Беном Афлеком, али до сада није претерано успешна јер је албум “This Is Me… Now” дебитовао на листи Билборд 200 тек на 38. месту.

Њен ПР још увек није одговорио на питања у вези с отказивањем датума, а обавештење платформе Тикетмастер наводи да је "организатор, нажалост, морао да откаже догађај".

Дневник/Глоси Еспресо

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести