Драгана Мићаловић и Виктор Савић у рођенданском клипу Егзита

НОВИ САД: Глумци Драгана Мићаловић и Виктор Савић својим гласовима учествују у видео клипу који је Егзит фестивал објавио поводом свог 22. рођендана.
e
Фото: Youtube Printscreen

Егзит је место где неко може бити сам са музиком, али никада усамљен, Егзит је место где је увек излазак сунца и где осмех увек побеђује, поручују Мићаловићева и Савић у кратком клипу састављеном од снимака посетилаца и атмосфере на новосадском фестивалу.

Захваливши се "пријатељима Драгани и Виктору на неизмерној дугогодишњој подршци и гласу љубави који тече кроз овај видео", Егзит је саопштио да је "пре 22 године на данашњи дан први пут у истом даху ођекнула младалачка жеља за слободом и конекцијом са светом".

Тада је створен Егзит и више од две деценије касније истрајно и бескомпримисно дефинише га оно што га је и створило: заједништво, безусловна подршка, слобода и слављење живота... Од тог 29. јуна 2000. до данас гласно поручује и неће стати: Ту смо једни за друге, свуда и (за)увек!, наведено је у саопштењу.

Егзит ће бити одржан на новосадској Петроварадинској тврђави од 7. до 10. јула, а наступиће Калвин Харис, Ник Кејв енд д бед сидс, Иги Азалеа, Џејмс Артур, Маскд Вулф, ЗХУ, Сепултура, Мацео Плекс, Хани Дижон, Констракта, Сенидах и бројни други.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести