Ерос Рамацоти одржао концерт за памћење у Београду

БЕОГРАД: Највећа италијанска поп звезда данашњице Ерос Рамацоти одржао је концерт за памћење у Београду пред 10.000 људи у оквиру светске турнеје "Vita Ce Nе"?".
Eros Ramacoti/FoNet/Aleksandar Levajković
Фото: FoNet/Aleksandar Levajković/Eros Ramacoti

У препуној Арени, како је очекивано, највише је било припадница женског пола свих генерација које су једва чекале да на сцену ступи италијански шармер.

Почев од нумере "Vita ce ne", Ерос је показо класу у сценографији која подсећа на врхунске светске продукције, а публика га је пратила овацијама и аплаузом.

Рамацоти је синоћ показао дискретни шарм канцоне праћен одличним бендом и пратећим вокалима.

Фото: Eros Ramacoti/FoNet/Aleksandar Levajković

Он је у свом маниру извео добро познате песме које већ годинама одолевају зубу времена попут "Unaltra te", "Musica e", "I belong to you, Se bastasse una canzone", али и многе са последњег албума које је публика веома добро знала и певала у глас са њим.

"Добро вече, хвала што сте дошли, ево и ја мало причам српски", рекао је на српском Ерос и извео добро познату нумеру "Terra promessa" уз коју се цела Арена њихала.

Ерос се захваљивао на српском после сваке нумере, а замолио је публику да не пуши на концерту, јер му дувански дим смета што није наишло на разумевање његових фанова у Београду.

Рамацоти је испраћен овацијама са сцене, а публика је уживала у врхунском поп концерту.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести