Гала новогодишњи концерт на сцени СНП-а: Вече француских шансона

НОВИ САД: Вече француских шансона под називом “Ла ви ен роз”, које ће певати Миртил Михелер, уз пратњу Војвођанског симфонијског оркестра, са диригентом Џијаном Емином, очекује Новосађане на гала новогодишњем концерту сутра у 20 часова на сцени Српског народног позоришта. 
s
Фото: MONS

Вишеструко награђивана yез певачица из Мађарске, која пева подједнако савршено на више језика, Миртил Михелер ће се први пут представити нашој публици извођењем махом француских шансона, где су неизоставне и песме чувене Едит Пјаф “La vie en rose ”, “L’hymne a l’amour”, “Милорд”, “Non, je ne regrette rien”, “Padam, Padam” и многе друге. Незаборавне мелодије слушаћемо у специјалним аранжманима у извођењу Миртил и Војвођанског симфонијског оркестра, а направио их је угледни македонски уметник Џијан Емин, који ће и дириговати концертом. Као гост програма наступиће глумац Новосадског позоришта / Ујвидеки синхаз Иштван Кереши, овај пут у улози певача - најављује организатор овог новогодишњег гала концерта Музичка омладина Новог Сада (Монс).

Новогодишњи гала концерт, који је, иначе, распродат, део је циклуса божићно-новогодишњих концерата у организацији Музичке омладине Новог Сада, а под покровитељством Града Новог Сада.

Н.П-ј.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести