Група "Брит Флоjд" уторак у Хали спортова (видео)

БЕОГРАД: ''Доносимо најновије озвучење, спектакуларну расвету и видео анимације, а свирамо и Пинк Флојд хитове које до сада нисмо изводили", најављују чланови групе "Брит Флојд" уочи сутрашњег концерта у Хали спортова на Новом Београду.
Brit flojd/Jutjub printskrin
Фото: Youtube Printscreen

Специјално за ту прилику, Хала спортова је преуређена према спецификацији захтевне продукције - у партеру ће бити посебна седишта, која ће омогућити присутнима максимално уживање у аудио визуелном спектаклу, саопштили су организатори.

"Ово је наш највећи шоу до сада, са много више ласера, покретног светла и најновијим видео анимацијама које прате сваки Пинк Флоyд класик", тврди гитариста Дамиан Дарлингтон.

Иако прослављају 45 година од изласка албума "The Dark Side Of The Moon", свираће и нумере које до сада нису изводили.

"Можете очекивати потпуно другачију сет листу од оне коју смо имали прошлог пута у Београду. Биће ту хитова са највећих албума - од "Medal" и "Wish You Were Here" до "The Njall" и "The Division Bell"", поручио је Дарлингтон.

Каже да је фасциниран чињеницом да српска публика зна сваки стих сваке песме "Пинк Флоyд"-а.

"Инсистирали смо да поново наступимо у Београду, јер памтим сјајну атмосферу у публици и њену страст и поштовање према музици Пинк Флоjда. Ваши фанови нас увек лепо дочекају и заједно са нама уживају у Пинк Флојд лaјв извођењу", истакао је Дарлингтон.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести