"Хладно пиво" у суботу на Калемегдану

БЕОГРАД: Поводом прославе три деценије рада, један од најзначајнихих бендова у региону, загребачко "Хладно пиво", одржаће слављенички концерт у суботу, 26. маја, на теренима КК Партизан на Калемегдану.
о
Фото: Youtube Printscreen

Концерт ће почети у 20 часова свиркама предгрупа „Савршени маргиналци“ из Марибора и домаћег бенда „(не)нормални“ који ће на прави начин загрејати публику за спектакл који припремају Миле, Зоки, Суба, Деда и Шоки.

На концерту ће свирати своје највеће хитове више од два сата, а момци београдској публици поручују да „очекују да им врате истом мјером и ништа више од тога“.

„Београду ћемо дати максимум, јер је нама у Београду увијек било максимално добро. Долазимо у Београд и свирамо посљедњих 17 година, до сад смо имали низ распродатих концерата, а и овај је на трагу да буде распродат“ додаје фронтмен Миле Кекин.

Карте се до суботе поподне могу купити по цени од 1.500 динара односно 1.700 динара за фан пит, а за људе који долазе из унутрашњости и нису били у могућности да купе карте, биће остављен одређени број улазница које ће моћи да се купе пред концерт на Калемегдану.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести