"ИМА ОДРАСЛЕ СИНОВЕ, ОН ЈЕ ЊИХОВА ОБАВЕЗА" Након вести да бивши бубњар "YУ групе" живи у сиромаштву, Јелићи спремни да помогну

Некадашњи бубњар "YУ групе", Слободан Јуришић Јура, тренутно живи у нехуманим условима, у кући без струје и воде.
youtube.com/Insajder Video
Фото: youtube.com/Insajder Video

Тим поводом сада се за "Блиц" огласио Жика Јелић, некадашњи члан "YУ групе" који није крио да је изненађен начином на који његов бивши колега живи.

- Видео сам преко медија како Слободан живи, нисам са њим у контакту и нисам знао да је у тако лошој ситуацији - рекао је на самом почетку разговора Жика, који истиче да ће учинити све што је у његовој моћи да помогне колеги.

- Чуо сам се са бившим члановима бенда, али и са неким другим бендовима са којима је Слободан сарађивао. Спремни смо да му помогнемо, нисмо се још договорили тачно како, али свакако неће остати заборављен. Планирам да га контактирам у наредном периоду и пружим му помоћ - рекао нам је музичар и додао да му је јако чудно што Јуришић нема помоћ најмилијих.

- Морам да кажем да ми је јако чудно да је дошао у ситуацију да живи тако лоше с обзиром да има два одрасла сина која раде. Мислим да је прво њихова обавеза да се побрину за свог оца, а онда други да помогну - закључио је Жика за "Блиц".

Подсетимо, екипа емисије "Блиц дан" која се емитује од 14:30 на каналу 117 посетила је Јуришића и уверила се да музичар живи у изузетно лошим условима.

Како је Слободан истакао, у кући нема ни струје ни воде. Зидови су оронули и пуни влаге, шпорет "Смедеревац" који не функционише, пропали кауч, оронули креденац, стари и разбијени прозори, старе столице...

Dnevnik.rs/blic.rs/zabava

EUR/RSD 117.1309
Најновије вести