Килерси лично одабрали предгрупе

Остало је још месец и по дана до наступа “Килерса” на Петроварадинској тврђави. Организатори су саопштили да је бенд лично одабрао три предгрупе за наступ на Егзиту.
killers
Фото: exitfest.org

Амерички инди-рок бенд у Србију долази у оквиру ексклузивне турнеје на којој ће посетити свега десетак земаља, а пре њих ће на главну бину Егзита 5. јула, изаћи фантастична њујоршка четворка “Тичерс”, најпознатији регионални рокери “Ван Гог” и ријечки инди-рокери “Yонатан”.

Петодневне улазнице за Егзит фестивал (5-9. јул), које обухватају и нулти дан када ће наступити Килерси, већ су у продаји по цени од 8.490 динара, док су четвородневне улазнице (6-9. јул) у продаји по промотивној цени, са 50 одсто попуста, и износе 6.990 динара.

Сви који већ имају четвородневну улазницу, а желе да је надограде на петодневну и уживају у наступу Килерса, могу купити Get EXTed додатак за 1.490 динара (партер). Они које занима само концерт Килерса и нулти дан, могу купити појединачне улазнице за тај дан и то по цени од 2.990 за партер, 4.990 за фан пит и 12.000 динара за Голд ВИП.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести