Лук Блек: Бићу најзадовољнији ако уђем у финале "Песме Евровизије"

БЕОГРАД: Поп певач Лук Блек изјавио је данас да би био најзадовољнији да као представник Србије прође у финале "Песме Евровизије".
с
Фото: Фонет/Александар Барда

"Много смо се помучили око наступа, па бих волео да га два пута изведем", рекао је Блек новинарима, приликом данашњег свечаног испраћаја у Ливерпул у седишту Радио-телевизије Србије. Што се тиче његових изгледа у наступу у првом полуфиналу 9. маја, Блек је рекао да места у кладионицама много флуктуирају и боља слика се види тек када крену пробе.

"Док не наступим први пут не могу да размишљам о пласману. Тек тад ћу знати шта треба да исправим и да ли ћу да будем у топ 10", рекао је певач. Блек је рекао да очекује да ће у Ливерпулу имати више самопоуздања него приликом победничког наступа са "Само ми се спава" на "Песми за Евровизију". "Мислим да је то најбитнија компонента. Али дефинитивно имаће осећај наступа у Србији, који ми је много прирастао срцу. Али биће на већој сцени тако да смо га прилагодили да ме не би појела сцена", открио је Блек.

Српски евровизијски представник је рекао да је у међувремену добио доста коментара за свој наступ, позитивних и негативних, и да их је схватио као конструктивну критику, што ће се видети у Ливерпулу. Блек је рекао да су му прве успомене на Евровизију наступи Жељка Јоскимовића и Украјинке Руслане, и да му је драго због подршке коју је добио од евровизијске победнице Марије Шерифовић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести