Мориси уместо објављивања једног, снима други албум

ЛОНДОН: Британски музичар Мориси најавио је да ће у јануару или фебруару 2023. године ући у студио како би почео снимање новог албума "Without Music The World Dies", не наводећи шта је са већ снимљеним "Bonfire of Teenagers".
е
Фото: Youtube Printscreen

"Песме су, наравно, величанствене, а непрекидне тешкоће које смо недавно искусили нису довољне да нас убију", навео је Мориси на свом сајту најављујући "Without Music The World Dies".

Мориси је крајем новембра објавио сингл "Rebels Without Applause", а било је предвиђено да се нови албум "Bonfire of Teenagers" појави у фебруару 2023. године за Капитол рекордс.

Певач је потом саопштио да је судбина "Bonfire of Teenagers" "искључиво у рукама Капитол recordsa”, а ове јесени је на америчкој турнеји отказао неколико наступа "због болести у бенду".

Не наводећи каква је даља судбина "Bonfire of Teenagers", Мориси је сада саопштио да ће "Without Music The World Dies" продуцирати вишеструки Греми добитник Џо Кикарели, да је написано 12 песама и да албум "тренутно нема издавача, а истражују се начини глобалне дистрибуције".

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести