НЕПОНОВЉИВА ЕМОЦИЈА светске звезде У НОВОМ САДУ: ЈАСМИН ЛЕВИ 12. новембра пева у СНП-у

Јасмин Леви, једна од највећих звезда world music сцене, кантауторка израелско - шпанског порекла, премијерно ће наступити у Новом Саду 12. новембра у Српском народном позоришту.
Jasmin Levi
Фото: Sever Zolak

Прослављена уметница враћа се у нашу земљу након концерта на овогодишњем Belgrade River Fest-у у организацији агенције „Stars&More“.

Овог новембра, Јасмин ће у Нови Сад стићи након концерта у Сарајеву, а у оба града наступа у оквиру турнеје „Balkan Tour”. Снагом гласа и јачином емоције, ова светска уметница публику води на пут на коме се заборавља на све бриге и препушта искуству, које засигурно доводи до катарзе. Атмосфера које се памти, сасвим сигурно ће бити појачана у јединственом амбијенту Српског народног позоришта.

У пратњи својих музичара Јасмин ствара доживљај утемељен на ладино и фламенко културној баштини, прожет и модернијим звуком, интерпретирајући приче о љубавима, последњим  загрљајима, растанцима, славећи живот и емоције. Како се у њеној музици јасно осећа сефардско наслеђе и израелски корени, за вокал Јасмин Леви каже се да је „глас свих култура Медитерана”, од Израела до Шпаније.

Сама појава Јасмин Леви верно дочарава оно о чему пева, будећи јаке осећаје код публике, због чега се убраја међу оне уметнике чији рад пун потенцијал остварује управо у интеракцији са њом на концертима. Сваки минут њеног наступа прожет је емоцијама које публику воде кроз сету, бол, носталгију, али и љубав као инспиришућу, покретачку енергију и радост живљења.

Песмама „Una Noche Mas”, „La Alegria”, „Adio kerida”, „Olvidate de mi”, албумима „La Juderia”, „Mano Suave”, „Libertad”, ова уметница се уписала у сам врх топ листа најслушаније музике на планети. 

Улазнице за концерт Јасмин Леви у Новом Саду биће у продаји од понедељка, 2. октобра на благајни Српског народног позоришта.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести