Од суботе Летња џез академија Нови Сад - Дортмунд

НОВИ САД: Седма по реду Летња џез академија Нови Сад - Дортмунд, која се реализује као пројекат сарадње два града побратима, почиње сутра и трајаће до 22. јула.
jazz, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

У организацији Културног центра Новог Сада и Музичке школе "Исидор Бајић", као и претходних година фестивал ће имати неколико програма који ће бити окренути ка новосадској јавности. 

На броду Цепелин, 19. и 20. јула у 21 час биће организован Јам сешион, уз учешће професора и полазника Летње џез академије Нови Сад - Дортмунд, а на Петроварадинској тврђави 21. јула, испред Галерије "ИТД. Радошевић" такође ће бити одржан Јам сешион, а претходиће му концерт новосадског бенда "So Ways". 

Како је најављено, гостима Летње џез академије из Дортмунда, током њиховог боравка, биће представљен пројекат "Нови Сад 2021" у Галерији Матице српске.

"Завршни концерт биће организован 22. јула у 20 сати у Клубу "Трибина младих" Културног центра Новог Сада, а у концерт ће бити укључени сви музичари - учесници овогодишње Летње џез академије и професори", наводе у Културном центру Новог Сада. 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести