Одложен концерт чувеног Андреа Ријуа у Штарк Арени

БЕОГРАД: Спектакл концерт чувеног холандског виолинисте и диригента Андреа Ријуа и „Јохан Штраус Оркестра“, заказан за 10. новембар у Штарк Арени, одложен је ипак за следећу годину, за датум 24. новембар 2022, због тренутне тешке епидемиолошке ситуације и прописа који се односе на сузбијање вируса ковид-19, саопштила је Штарк Арена.
e
Фото: Youtube Printscreen

„Драги моји обожаваоци у Србији, толико сам се радовао као и ви, што ћу се поново вратити на сцену и пружити вам сјајно вече препуно музике, романтичног плеса, смеха и певања, које пропуштамо у сада већ дугом периоду. Нажалост, то за нас још увек није могуће. Али, видећемо се у новембру 2022. године! Пуно љубави из Мастрихта, и пуно вам хвала на лојалности и стрпљењу“ - изјавио је Рију у видео поруци, што је учинио и 2020, када је такође нови концерт био одложен.

Славни музичар је достигао тријумф са првим гостовањем у Србији на сцени Штарк Арене у мају 2019. године, за скоро 20 000 људи у публици, када је распродао ову највећу халу на Балкану, са великом сценографијом где свира његов раскошни оркестар.

Андре Рију и оркестар који броји чак 60 чланова, његови солисти, хор, техничари и цела екипа желели су да се поново врате на сцену након 18 месеци немогућности наступања.

Ипак, веома неповољна ситуација са пандемијом у земљи и ограничењем јавних окупљања ове године то чине немогућим, а сигурност публике и велике породице Андреа Ријуа, је највећи приоритет.

Након огромног успеха са првим концертом у Београду 2019, музичар је заказао и нови наступ у новембру 2020, али је због корона вируса он морао бити померен на 2021, а сада и на 2022. годину.

Купљене улазнице важе за нови датум 24. новембар 2022. године и није их потребно мењати.

Уколико нови датум не одговара, потребно је да публика поднесе захтев за повраћај средстава на маил office@tickets.rs.

Рок за подношење захтева је од 15. октобра до 15. новембра 2021.

Након наведеног термина, захтеви за повраћај новца неће бити прихваћени и сматраће се да су купци прихватили нови термин концерта, стоји у саопштењу дирекције Штарк Арене.

Filip
05.10.2021 • 14:39
Konačno da se dogodi nešto suvislo na temu zaštite javnog zdravlja. Odlaganje koncerta je jedina dobra opcija. Problem je u tome što su ovakvi primeri ekstremno retki budući da svuda oko nas možemo da vidimo samo bahatost u vidu sramotnog nepoštovanja antiepidemijskih mera. A brojke su više nego zastrašujuće! Šta još treba da se dogodi pa da se većina ljudi dozove pameti?
EUR/RSD 117.5782
Најновије вести