Одложени концерти посвећени Влади Дивљану на Коларцу

Због болести једног од чланова бенда “(Не)нормални”, одлажу се претходно најављена два “Концерта у част Владе Дивљана”, заказана за 7. и 8. фебруар у Великој дворани Коларчеве задужбине у Београду
vlada divljan
Фото: Tanjug (video)

БЕОГРАД: Због болести једног од чланова бенда “(Не)нормални”, одлажу се претходно најављена два “Концерта у част Владе Дивљана”, заказана за 7. и 8. фебруар у Великој дворани Коларчеве задужбине у Београду, стоји у саопштењу на Фејзбук страници те културне установе и на ФБ страници самог бенда.

Нови датуми концерата су 28. фебруар и 1. март са почетком у 19 часова, а место дешавања остаје исто.

Купљене карте су важеће за нове датуме под овим правилима: карте за 7. фебруар када је концерт већ распродат, важеће су за 28. фебруар, а улазнице за 8. фебруар важе за датум 1. март.

Уколико је промена датума неодговарајућа, публика новац може добити натраг до 15. фебруара на месту где је улазница купљена.

"Жао нам је што је дошло до измене датума, али у овој ситуацији и оваквим временима морамо бити озбиљни и одговорни према окружењу и публици. Видимо се за три недеље, када ћемо бити сви насмејани и здрави. Радујемо се концертима", поручују из бенда "(не)нормални".

Програми концерата са претходно најављеним гостима остају неизмењени.

Састав "(не)нормални" и Пријатељи свираће песме из свих периода Владине богате музичке каријере, па ће део репертоара чинити и највећи хитови антологијске и непролазне рок групе “Идоли”.

Гост обе концертне вечери биће Зденко Колар, члан легендарних "Идола" и музичар који је дуго година свирао и сарађивао с Владом Дивљаном у његовим саставима “Невладина организација”, “Влада Дивљан & Олд Старс Банд”.

Поред Колара, на сцени дворане Коларчеве задужбине засвираће Бојан Глувајић, члан бенда "Ничим изазван", Сара Вученовић (виолончело) и Љуба Миодраговић (укулеле).

Број места је ограничен, а улазнице се могу купити на благајни Коларца, на продајним местима тицкетс сервиса, као и онлине.

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести