Послушајте Криса Корнела и његову ћерку како изводе “Nothing Compares 2 U”

Ћерка Криса Корнела је поделила снимак на којем она и њен покојни отац певају  Принсову “Nothing Compares 2 U”, како би на тај начин обележила Дан очева.
7
Фото: EPA/VALERIE KUYPERS

“Тата, волим те и толико ми недостајеш. Био си најбољи отац којег би неко могао замислити. Наш однос је био тако посебан и увек си био ту за мене. Дао си ми храброст када је нисам имала”, написала је 13-годишња Тони Корнел у опису песме, која је објављена на Youtube страници Криса Корнела.

Корнел је представио своју огољену, акустичну верзију песме “Nothing Compares 2 U”у септембру 2015, а затим поделио и студијску верзију након Принсове смрти у априлу 2016. године. Корнел је на крају извео песму уживо скоро 100 пута пре сопствене смрти у мају 2017. године, пише Босонога.

На Дан очева 2017. године, Тони Корнел је написала потресну поруку свом оцу, само месец дана након његове смрти. У поруци Тони прича о њиховој заједничкој љубави према Принсу и омиљеној Крисовој песми “The Beautiful Ones” са албума “Purple Rain”.

“‘Ова песма је толико посебна, да се не сврстава у жанрове. Када сам био у својим двадесетим чуо сам је у позоришту, а неки лик је почео да се смеје тој сцени и песми. Потпуно ме разбеснео, рекао си. Ја сам се такође заљубила у песму и слушала је изнова и изнова”, написала је његова ћерка.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести