Претендерс објављују нови албум 1. септембра

ЛОНДОН: Рок састав Претендерс певачице и гитаристкиње Криси Хајнд (Chrissie Hynde) саопштио је да ће 1. септембра објавити нови албум "Relentless", кога најављује сингл "Let The Sun Come In”.
Jutjub/Chrissie Hynde Takes The Bus In Los Angeles | CONAN on TBS
Фото: Jutjub/Chrissie Hynde Takes The Bus In Los Angeles | CONAN on TBS

Ауторка поп хитова какви су "2000 Miles", "Don't Get Me Wrong" и "Back On the Chain Gang" је рекла да ужива у многим значењима појединих речи, а код "Relentless" (Непопустљиво) допала јој се дефиниција која реч одређује као не попуштање у интензитету.

"Тако да кад је дошло до наслова чинило се одговарајуће. Знаш...да треба наставити даље. Мислим да се сви у бенду питају треба ли наставити даље. Почне како младалачка занимација, да би се напослетку запитали зашто радимо ово? Такав је живот уметника. Никад се не пензионишеш. Постајеш непопустљив", рекла је Хајнд.

Након "Hate For Sale" (2020) "Relentless" је други албум ког је Хајнд написала у сарадњи са гитаристом Џејмсом Волборном (James Walbourne), а међу 12 нових песама је "I Think About You Daily", за коју је гудачке аранжмане написао Џони Гринвуд (Jonny Greenwood) из састава Рејдиохед (Radiohead).

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести