Редитељ контроверзног филма о Мајклу Џексону проговорио о претњама

Након што је његов филм подигнуо пуно прашине и поделио јавност око приватног живота краља попа, редитељ Ден Рид (54) је проговорио о томе кроз што је пролазио последњих месеци.
р
Фото: Youtube Printscreen

"Одмах по изласку филма добио сам на стотине претњи, често и смрћу. Људи су тално претили мени и мојој породици, нападали су ХБО, али смо били смирени све време. Знамо шта смо и како радили, а стојим иза сваке секунде филма", преноси Радио Сарајево његову изјаву.

Подсетимо, документарац 'Напуштајући Недођију' о причама Џејмса Сејфчука (41) и Вејда Робсона (36), које је Мајкл Џексон наводно сексуално злостављао, открио је мрачне тајне краља попа.

"Мајкл према тим дечацима није био насилан и груб. Он није журио. Полако их је увлачио у свој свет и заводио их, понашајући се као да се ради о одраслим особама и то је оно што је најстрашније", тврди Рид.

Имање Недођија, на којем се по причама све одвијало, годинама је било на лошем гласу због оптужби да је певач тамо злостављао децу. Није било заинтересованих купаца за здање, а у међувремену је фабрика за управљање фондовима', којој је по даровном уговору припало имање, обновила злогласни Неверленд у којем више нема забавног парка, а ранч је вратио оригиналан назив Ранч долине платана, како се звао 80-их пре него што га је купио Џексон.

Многи познати одлучили су јавно коментарисати случај након што је изашао филм. Једни му пружају безусловну подршку и сматрају хајку неутемељеном, али велик број људи блиских краљу попа потврдио је крајње сумњив и неприличан однос Мајкла с малолетницима, преноси 24сата.хр

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести