РОЛИНГСТОНСИ ЗАИНТРИГИРАЛИ ЈАВНОСТ рекламом за нови албум у локалним медијима

ЛОНДОН: Група Ролингстонси заинтригирала је јавност тако што је открила име свог новог албума уз оглас за измишљени посао за поправку стакла у локалним новинама.
s
Фото: Youtube printscreen/progress6

Оглас, који се појавио у листу Хакни Газет, алудирао је на неколико најпознатијих песама бенда.

"Наш пријатељски тим вам обећава задовољство. Кад кажеш дај ми склониште, ми ћемо поправити твоје разбијене прозоре", писало је у тексту огласа који је у тексту садржао наслове хитова групе. Реклама је садржала и неколико назнака: минијатурну верзија познатог логотипа за Стоунса са уснама која се појавила као тачка изнад слова, а посао за поправку стакла датиран је на 1962. годину, исту годину када је бенд основан. Верује се да је назив компаније - "Hacknei Diamonds", назив њиховог новог албума - и користи исти фонт као и албум Some Girls из 1978. године. Новински оглас такође садржи број телефона на који купци мо"„Добро дошли у Hacknei Diamonds, специјалисте за поправку стакла: Не љутите се, поправите то.

Отварање почетком септембра, улица Маре, Е8. Региструјте се за позив на vvv.hackneidiamonds .com." Бенд тек треба да потврди излазак свог 31. студијског албума, првог после скоро 20 година. Оглас је први приметио Сајмон Харпер, оснивач Клеш Магазина, који га је поставио на платформу Џ(Твитер), неколико дана након што се појавио. Такође се шушка да ће се на албуму појавити Пол Макартни и Елтон Џон, који продуцира добитник Гремија Ендру Ват. Подкаст Ролинг Стоунса Hang Fire је рекао да би најава албума требала да буде објављена у септембру, а да ће издање бити објављено у октобру.

 

 

 

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести