СУПРУГА МАСИМА САВИЋА ПРВИ ПУТ О БОЛУ након одласка непрежаљеног музичара: Била сам срећница, нашла сам ЉУБАВ СВОГ ЖИВОТА

Ени Кондић први пут је за хрватски магазин Глорија проговорила о болу коју проживљава због прераног одласка свог супруга, легендарног музичара Масима Савића.
m
Фото: Youtube Printscreen/aquariusrecordshr

С поносом и оптимизмом она је, поред осталог, најавила и загребачки концерт Масиму у част, заказан за 14. новембар.

На питање шта је подстакло да крене у организацију тог концерта, она је подсетила да ће у новембру бити тачно година дана од Масимовог великог последњег животног концерта у Арени Загреб.

С обзиром на то да је моја празнина толико тешка, велика и мучи ме, схватила сам да нешто морам да мењам у свом животу. Морам барем да имитирамсвој живот. И тако сам одлучила да организујем концерт с дискографском кућом Акваријус рекордс, с којом је Масимо сарађивао више од двадесет година, казала је Кондић.


Тугује читав регион

- Због региона и људи који су га волели као уметника, не као приватну особу као ја, и радим све ово. Је ли ми то утеха? Није, али откад сам почела да припремам концерт, лакше је. Нешто се догађа и везано је за Масима. Била сам срећница, нашла сам љубав живота.


На концерту ће, како је најавила, наступити Нина Бадрић, Нено Белан, Матија Цвек, Сергеј Ћетковић, Иван Дечак, Дино Јелусић, група Меритас и Вана.

На питање да ли има омиљену Масимову песму, једноставно је одговорила:

„Немам, ја сам имала омиљеног уметника“.

Ја сам се 33 године јутром будила и ноћу затварала очи на извору реке уметности. И та ме река оплакивала из дана у дан. Никад ми није било досадно. Мени је мој Максо пружио и мир и стрепњу, и љубав и љутњу... Све ми је пружио. Ништа не бих мењала, ни секунде. У 33 године заједничког живота имали смо једну брачну кризу из које смо изишли с једним знањем више. А то је било најгоре што нам се може десити, да останемо једно без другога. Док смо заједно, све ћемо ријешити. Ја сад живим казну Божју, али живим..., рекла је за Глорију Ени Кондић.

Глорија

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести