СВЕТСКИ  ШОУ НА КАСТЕЛУ! ХАУСЕР у оквиру светске турнеје „Rebel with a cello” отвара четврти БАЊА ЛУКА ФЕСТ!

Музички виртуоз Стјепан Хаусер биће главна звезда отварања Бања Лука Феста, једног од најишчекиванијих музичких фестивала у региону.
1
Фото: Promo

Ове године Бања Лука Фест биће одржан на тврђави Кастел од 4 до 6. јула. Бунтовник на виолончелу и некадашњи члан планетарно популарног састава „2 CELLOS” познат и као Хаусер, једна је од најаутентичнијих и најсензационалнијих појава на светској сцени. Хаусер свој таленат показује на друштвеним мрежама где га прати милионска публика, али и на концертима који  су ватромет енергије, романтике, страсти и љубави коју најекставагантнији перформер на виолончелу данашњице показује кроз сваки свој наступ.

Први део концерта је резервисан за уживање у делима класичне и филмске музике, а потом узаврела атмосфера достиже свој врхунац када Хаусер засвира „Let’s Get Loud“, „Livin la vida loca“, „Despacito“, „Señorita“ и друге латино хитове чије извођење прати и његов изазовни плес. Такође, представиће нови ниво трансформације ритмичног ретро звука у модерне плесне нумере са његовог новог соло албума који је доступан широм света, „The Player“.

Овај истински музички шоу биће део овогодишњег Бања Лука Феста, који је већ угостио највеће звезде данашњице: Маризу, Јасмин Леви, Луз Касал, Немању Радуловића, Стефана Миленковића, уз домаће великане: Здравка Чолића, Бајагу и Инструкторе, Марију Шерифовић, Нину Бадрић, Јосипу Лисац…

Објавом концерта Хаусера четврти Бања Лука Фест и званично је најављен, а организатори припремају премијерне програме и током друге две фестивалске вечери 5. и 6. јула.

Улазнице за Бања Лука Фест биће доступне од среде 17. априла, за магични фестивал на Тврђави Кастел, која само за ову прилику постаје концертна дворана на отвореном, са црвеним тепихом и седећом платформом, на коју у Бања Луку стижу гости из целог региона.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести