У НЕДЕЉУ ФИНАЛЕ БАРФ 12: Сораби бенд отвара фестивал ауторске музике

Велико финале фестивала одржаће се у Дому Омладине Београда, у сали Американа, 26. новембра. Узбудљива борба за престижне награде је загарантована.
s
Фото: Youtube printscreen/Sorabi Bend

Сораби Бенд из Београда има част да отвори Барф 12, престижни београдски рок фестивал. Ово годишње музичко окупљање, које  траје више од једне деценије организује Удружење Рок Музичара Србије, а у финалу ће окупити 11 талентираних бендова.

Биљана Слијепчевић, композитор и фронтмен Сораби бенда, припремила је три нумере за ову прилику. Песму "Безнађе" извешће она, док ће Софија Гајдобрански певати нумеру "Пут," а маестрална Милица Чолић ће интерпретирати песму "Зрак”.

Велико финале фестивала одржаће се у Дому Омладине Београда, у сали Американа, 26. новембра. Узбудљива борба за престижне награде је загарантована!

Удружење Рок Музичара Србије се побринуло да у сарадњи с партнерима и пријатељима фестивала обезбеди вредне награде за победнике и учеснике Барфа 12.

Прва награда: 80.000,00 динара од стране СОКОЈ за најбољи ауторски бенд, наступ на Бунт рок фестивалу 2024. године, и снимање и дигитално издање сингла.

Друга награда: 50.000,00 динара од стране организације ПИ за најбоље извођење.

Трећа награда (награда публике): Снимање сингла у музичком студију МАШИНА 23 и директни пласман на Зајечарску Гитаријаду 2024. године, додељује УРМУС, ОФПС и музички студио МАШИНА 23.

(Република)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести