Још карата за представе Позорја

Уз сагласност Кризног штаба за сузбијање заразне болести ковид-19, Стеријино позорје повећало је капацитет гледалишта за предстојећи 66. фестивал, који ће бити одржан од 18. до 26. јуна у Новом Саду.
Sterijino pozorje foto Jelena Ivanovic -11.jpg
Фото: Дневник (Јелена Ивановић)

Зато су у продају пустили још један контигент улазница за све представе, осим за „Велику депресију“, „Кус петлић“, „Радио Шабац“ и „Шиндлеров лифт“. Продаја улазница организована је од 9 до 16 часова, сваког радног дана, у дирекцији Стеријиног позорја, Змај Јовина 22/И.

Овогодишње 66. Позорје, које ће се одвијати под слоганом „Злу времену, упркос“, отвориће троструки добитник Стеријине награде, глумац Светозар Цветковић. Публика ће имати прилику да погледа 15 представа у три селекције, по избору селектора, театролога др Миливоја Млађеновића. У конкуренцији за Стеријине награде је десет представа, рађених по домаћем драмском предлошку, позоришта из Сарајева, Бања Луке, Ријеке, Београда, Суботице, Новог Пазара, Шапца, Новог Сада, Ниша и Грачанице. Учесници Међународне селекције „Кругови“ и оф програма „Друга сцена“ су театри из Тузле, Загреба, Осијека, Београда и Суботице. Стеријино позорје најављује преко пет стотина учесника и гостију на овогодињем фестивалу, који ће бити затворен 26.јуна након свечаног уручења награда.    

Н. П-ј.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести