ЛЕПЕ ВЕСТИ У ПОРОДИЦИ ПОЗНАТОГ ГЛУМЦА! Син Небојше Дугалића ће поносно представљати Србију на ЕВРОВИЗИЈСКОМ ТАКМИЧЕЊУ

Српски глумац Небојша Дугалић може да се похвали са петоро деце, а сада је понос оправдао син Богдан. Богдан Дугалић, пијаниста, ове године ће Србију представљати на Евровизијском такмичењу младих музичара у Норвешкој.
а
Фото: Youtube printscreen/Agape - Aleksandar Gajšek, RTS Klasika - Zvanični kanal

Млади музичар има 20 година, а тренутно је на студијама клавира код професора Павела Гиљилова на Универзитету Моцартеум у Салцбургу, као и код професора Константина Богина на академији Перози у Бјели.

Богдан иза себе има богато музичко искуство, освојио је преко 30 награда на домаћим и међународним такмичењима, а његов отац Небојша је једном приликом рекао да је веома поносан на успех свог наследника.

Фото: Youtube printscreen/Agape - Aleksandar Gajšek

- Подела лепих вести! Богдан Дугалић освојио је прво место на такмичењу у Валдарну у Италији! Хвала свима на подршци и на учешћу у радости - написао је глумац недавно испод фотографије, а честитке су се само низале.

Фото: Youtube printscreen/RTS Klasika - Zvanični kanal

Небојша Дугалић има петоро деце

Иначе, глумац Небојша Дугалић може се похвалити бројним филмским улогама, наградама и успесима на позоришној сцени. Ипак, оно на шта је најпоноснији у животу није везано за његову каријеру, већ за породицу и наследнике.

Небојша више од двадесет година ужива у срећном браку са супругом Драганом и имају петоро дивне деце, којима су дали дивна старинска имена: Јана, Видан, Богдан, Калин и Илина.

К1инфо

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести