Музичке звезде на првом Sea Star стрим фестивалу

НОВИ САД: Sea Star Festival и званично је одложен због епидемије корона вируса за 2021. годину, али организатори из Егзит тима побринули су се да у терминима када је био планиран, а то је од четвртка 21. до недеље 24. маја, представе први регионални стриминг  фестивал.
e
Фото: Promo

Sea Star стрим фестивал доноси наступе глобалних суперзвезда и регионалних музичких хероја који су од 2017. до 2019. исписивали историју у умашкој лагуни Stella Maris.

Wu-Tang Clan, Fatboy Slim, Nina Kraviz, Modestep, Дубиоза Колектив, Хладно пиво, Бајага и Инструктори, Урбан & 4, Војко В, Ниплпипл, Спиллер, Умек, Петар Дундов, Марко Настић, Елементал и Сашја музичари су уз чије ће снимке наступа са две главне бине Sea Stara - Addiko Tesla бине и Наутилус Арене - публика и овог маја барем виртуелно моћи да "скочи" до Умага.

Наступи ће бити емитовани у правој фестивалској форми и сатници, од четвртка до недеље са почетком у 19.00 и 19.30 сати.

Четвртак, 21. мај, резервисан је за Војка В (19.30х), Ниплпипл (20.35), затим Нину Кравиз (21.30х) и Spiller (23.45х).

Наредне вечери први извођач биће Сашја у 19 часова, затим Модестеп у 20, следећи су Wu-Tang Clan (20.40) и на крају Умек који ће наступати у 22 часа.

Хрватски панк-рок бенд Хладно пиво отвориће суботње вече у 19 часова, а након њих наступиће Бајага и Инструктори (20.00), Фетбој Слим (21.30) и за крај Петар Дундов у 23.10 часова.

Последњег дана 24. маја концерте ће одржати Елементал, Урбан & 4, Дубиоза Колектив (21.00), а за свечано затварање задужен је Ди-џеј Марко Настић у 22.30 часова.

Сви снимци биће емитовани на званичној веб и Фејсбук страници Сеа Стар Фестивала.

Четврти Sea Star с комплетним до сада потврђеним програмом требало би да буде одржан у петак 28. и у суботу 29. маја 2021, а наступиће један од највећих хип хоп састава у историји Сајпрес Хил, техно суперзвезда Амелиа Ленс, италијанска хит сензација Медуза, највећи бенд наше регије Дубиоза Колектив, словеначки електронски маг Умек и рап звезда Војко В.

Фото: Promo

Уз њих ће наступити и трап репрезентација у саставу Куку$, з++, Бунтаи, 30зона, Клинац, Брудаз, Young Sancи, Огњен и Triad & Yeah Left live, рок дуо Буч Кесиди, те сам врх регионалне електронске сцене у којем су Тијана Т и Insolate, као и суперјака техно постава на челу са Farragom, Андреом Љекајем, Дамиром Hoffmanom, DJ Gumjom, Бронским и Марчелом.

Све купљене улазнице, превоз и смештаји важе за 2021. годину, а сви купци којима нови датуми не одговарају моћи ће да добију новац натраг.

Чим буду доступне информације о начину рефундирања, то ће бити објављено на званичним web страницама и друштвеним мрежама фестивала.

Тиме је Sea Star постао и једини фестивал у Хрватској, али и целој регији који уз нове датуме има и потврду наступа свих претходно потврђених извођача, а организатори најављују да ће и овај списак додатно проширити.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести