Онлајн акција Графичке мреже

Графичка мрежа, нови новосадски уметнички колектив, организује данас у 18 сати онлајн аукцијску распродају графика својих чланова, уметника различитих генерација, који су донирали радове како би прикупили средства за графичку радионицу у Новом Саду.
графичка мрежа
Фото: графичка мрежа

Ова радионица би била отворена за све уметнике, као и за остале заинтересоване за графичко стваралаштво. Аукцијска распродаја графичких дела по промотивним ценама омогућиће заинтересованима да постану власници вредних уметничких радова, а члановима Графичке мреже обезбедиће средства за стварање бољих услова за рад графичке радионице, а тиме и за све будуће чланове.

Каталог са радовима који ће бити на аукцији се налази на сајту Шок задруге, а међу ауторима Лидија Крњајић, Андреј Јулхер, Никола Радосављевић, Немања Миленковић, Константинос Петровић, Адриен Ујхази, Соња Халиловић, Никола Џафо, Иван Перак, Живко Грозданић Гера, Стефан Илић, Дарија Драгојловић као и ММЦ Лед арт. Првих пет купаца који се буду јавили могу да купе радове по цени наведеној у каталогу, док ће остатак радова бити понуђено на онлајн аукцији по почетним ценама из каталога. Заинтересовани за учешће у онлајн аукцији би требало да пошаљу имејл данас до 17 сати на адресу сокзадругаЖгмаил.цом и на основу тога ће добити њен Зум линк. Аукција ће бити одржана на Зум платфоми.

Н. П.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести