СТАНКОВИЋ: Већина важних филмских фестивала наредне године у МТС дворани

БЕОГРАД: Гост нове епизоде видео серијала Танјуг Рефлектор био је директор МТС дворане Игор Станковић који је говорио о њиховом програму до краја ове и током 2024. године.
TANJUG/JADRANKA ILIĆ
Фото: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

Станковић је рекао да се 2023. године завршава успешно, уз велики број значајних имена домаће музичке сцене који ће имати концерте у МТС дворани.

"Посебно издвајам најлепше моменте које ће деца имати у дворани - 'Игоров магични шоу' и 'Крцко Орашчић' представа у извођењу Украјинског народног балета", навео је Станковић.

Према његовим речима, у 2024. години посетиоце МТС дворане очекује низ великих концерата, од АББА трибјут бенда до "Simply The Best" концерт посвећен певачици Тини Тарнер.

Почетак фебруара припао је Дечијој филхармонији, а након тога стиже "Лабудово језеро" Украјинске народне опере, вече посвећено групи Квин (Queen), додао је Станковић. 

Станковић је рекао да се наставља сарадња са Музичком продукцијом Радио-телевизије Србије са неким значајним концертима у МТС дворани, а десиће се и низ Дизни концерата посвећених одређеним филмовима, уз премијере "У мојој глави 2" и "Муфаса", наставка "Краља лавова".

На почетку године је 6. Докуфест, а током 2024. биће и Фестивал француског филма, Дани италијанског филма, као и "Седам величанствених" и "Слободна зона", уз 30. издање Фестивала ауторског филма, навео је Станковић.

"Већина важних филмских фестивала у Београду одржаће се у МТС дворани наредне године" казао је Станковић.

Према његовим речима, МТС дворана своје свакодневне активности почиње већ у осам часова ујутро, када се отвара кафић, и људи свраћају на прву кафу, а током дана су овде конференције и предавања, да би се све завршило после поноћи намештањем сцене за следећи догађај.

Станковић је истакао да у МТС дворани ради "велики број преданих и искрених заљубљеника у свој посао", и навео да је то "место сусрета културе, забаве и уметности које ће обележити генерације".

 

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести