У МСУ отворена изложба Жан Пол Готјеа "Љубав је љубав..."

БЕОГРАД: Један од најзначајнијих догађаја у светској музеологији у свету, европска премијера изложбе "Љубав је љубав: Радост венчања за све - Жан Пол Готје", отворена је у Музеју савремене уметности.
m
Фото: Tanjug / video arhiva

Посетиоци могу уживо да погледају изложбу уз поштовање свих епидемиолошких мера, у малим и строго контролисаним групама, будући да се улазнице продају у временским слотовима.

По угледу на највеће светске музеје, МСУБ је угостио једног од најпознатијих дизајнера светске модне сцене - Жана Пола Готјеа, на чијој је изложби премијерно представљено осам венчаница.

Пројекат броји укупно 38 венчаница високе моде креираних у периоду од 1990. до 2020. године, настаје као финале изложбе "Модни свет Жан-Пола Готјеа: од тротоара до модне писте", која је у 12 градова света привукла више од два милиона посетилаца, обарајући све могуће рекорде посете модних изложби.

Посетиоци који нису обезбедили карте за изложбу, која ће трајати до 14. фебруара, то могу учинити преко сервиса Ticket.rs или на билетарници Музеја.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести