Сага о три невина мушкарца

У биоскопу “Арена синеплекс” у четвртак од 20.,30 часова је новосадска премијера новог домаћег играног филма “Сага о три невина мушкарца” по сценарију и у режији

индијског аутора Шридара (Shridhar). Филм доноси причу о љубавним и сродним невољама три друга из три суседне земље –  Србије,  Црне Горе и  Хрватске. Главне улоге тумаче  Љубомир Булајић,  Момчило Оташевић  и  Славко Собин.

Ова комедија, како се најављује, прати три другара који се виђају са девојкама, али оне нису спремне на секс. И стога им је изазов „до петка одвести девојку у кревет!” Они ће покушати све могуће и немогуће да остваре свој циљ, пролазећи кроз смешне и откачене ситуације, па ће чак у помоћ позвати и родбину, професоре, афричке гуруе и естраду.

Реч је, иначе, о српско-британској копродукцији у којој глуми читав низ познатих српских глумаца, попут Зорана Цвијановића, Небојше Глоговца, Еве Рас, Данице Максимовић, Ивана Бекјарева, Франа Ласића... Није, иначе, згорег подсетити на то да је Шридар пре неколико година у Србији (и на српске теме) урадио и филм  “Марко Краљевић: Фантастична авантура”. 

Н. П.
 

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести