АНСАМБЛУ УЈВИДЕКИ СИНХАЗА УРУЧЕНА НАГРАДА „ДНЕВНИКА”: Представа „Било једном у Новом Саду” награђена за уметничко остварење на 69. Стеријином позорју

Ујвидеки синхаз je вечерас завршио сезону специјалним извођењем представе "Било једном у Новом Саду", ауторском пројекту Андраша Урбана.
е
Фото: Дневник (В. Фифа)

Након представе ансамблу је уручена „Дневникова” награда за уметничко остварење на недавно завршеном 69. Стеријином позорју.

По одлуци жирија нашег листа, који су творили Нина Попов Бриза, Наташа Пејчић и Мирослав Стајић, признање је то за изванредан колективни рад целог ансамбла представе „Било једном у Новом Саду” и „задивљујућу глумачко-музичку синергију додатно осенчену широком палетом извођачке експресивности”. По уручењу Награде „Дневника” ансамбл представе поздрављена је још једним громогласним аплаузом дупке испуњене сале.

Фото: Дневник (В. Фифа)
Фото: Дневник (В. Фифа)

Иначе, након што су се светла позорнице угасила, у дворишту театра је, у част успешно заокружене сезоне, концерт приредио „домаћи” бенд Garden party, на челу са глумицом Јудитом Ласло, чије су изванредне вокалне способности показане и доказане у више продукција Ујвидеки синхаза, па тако и у „Било једном у Новом Саду”, која јој је донела и награду за епизоду на 69. Стеријином позорју.

М. С.

Фото: Дневник (В. Фифа)
Фото: Дневник (В. Фифа)

 

EUR/RSD 117.0791
Најновије вести