Београдски фестивал игре одложен, могућа рефундација новца за карте

БЕОГРАД: Програми 17. Београдског фестивала игре, оригинално предвиђени и најављени у периоду од 13. марта до 12. априла, одложени су због епидемије корона вируса, а све купљене улазнице се могу искористити у новим терминима фестивала или вратити уз повраћај новца, саопштили су из Београдског фестивала игре.
bfi
Фото: BFI

Напором организатора и уметника, односно компанија ције је учешће било планирано, највећи део програма ће се извести у септембру и новембру 2020. године, док ће два програма бити изведена у оквиру наредног фестивала, 2021. године.

Нови календар Фестивала доступан је на сајту: www.belgradedancefestival.com

Све улазнице за одложене програме – важе, и није потребно да се замене.

Битно је, поручују из организације фестивала, да публика сачува своје карте.

Уколико нови термин за бирани програм не одговара, средства се могу преусмерити на друге фестивалске програме (за оне који су купили улазнице он лине) или вратити.

За оне који су улазнице купили на сајту Београдског фестивала игре и желе да их врате, захтев за рефундацију треба послати на е-маил: protocol@belgradedancefestival.com и то у периоду од 20. маја до 1. јуна 2020.

Средства ће се вратити одмах по истеку овог периода, односно када све апликације буду проверене и прикупљене.

Програми 17. Београдског фестивала игре оодложени су сходно поштовању међународних мера прописаних у циљу спречавања ширења вируса Kовид 19, мера забране јавних скупова и ванредног стања проглашеног на територији Републике Србије.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести