Чист „Тестостерон” у суботичком позоришту

Народно позориште / Казалиште / Непсинхаз у Суботици, након новогодишњих празника, испунило је јануарски репертоар и практично ће се до краја овог месеца, глумци скоро свако вече виђати са публиком.
s
Фото: Youtube Printscreen

Завеса се поново подигла 14. јануара за премијеру представе „Тестостерон“ Анџеја Сарамоновица, у режији Амбруша Даниела Ковача, у Драми на мађарском језику. Ова представа се поново изводи вечерас, а затим и 25. јануара.

Драма на српском језику за сутра најављује представу „Говорна мана“ Горана Марковића, у режији Петра Јовановића. Затим следе представе: „Ко се боји Вирџиније Вулф“ Едварда Олбија, у режији Душана Петровића, 18. и 30. јануара, „Радничка хроника“ Петра Михајловића, у режији Вељка Мићуновића, 19. и 28. јануара, и „Месец изнад Бафала“ Кена Лудвига, у режији Даријана Михајловића, 21. и 26. јануара.

На јануарском репертоару Драме на мађарском језику су и монодрама „Кламов рат“  Каија Хенсела, у режији Кинге Мезеи (20. јануара), мјузикл „Црни Петар“ Ђуле Шомођија, Михаља Ејземана и Иштвана Загона, у режији Золтана Мезеија (22. и 23. јануара), „Љубичасти багрем“ Ернеа Сепа, у режији Абе Шебешћена (27.јануара), и „Ожалошћена породица“, по мотивима Бранислава Нушића, у режији Андреја Боке (29. јануара).   

Н.П-ј.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести