Позориште “Пинокио” наставља да игра представе

БЕОГРАД: Позориште лутака “Пинокио” на Новом Београду и овог викенда наставља да игра своје представе у стандардним терминима од 12 и 17 сати, што се сасвим уклапа у нове мере Владе Србије да се установе културе затворе у 18 часова, навели су из тог дечјег позоришта.
Сирота Милева из Босне у нашој цивилизацији године 1878.
Фото: И. Прерадовић/ НП Суботица промо

Тако је у суботу 28. новембра од 12.00 на репертоару комад “Тужни псић” у режији оснивача овог театра Живомира Јоковића, према причи Здењека Флоријана, а од 17.00 играће се “Шешир пун боја” по тексту и режији Иване Кораксић.

Недеља је резервисана за чувену бајку “Аладинова чаробна лампа” у режији Николе Завишића, од 12.00, док је у 17.00 на репертоару симпатична едукативна представа “Каријус и бактус” редитеља Стевана Бодроже, према тексту Тубјерна Егера.

Из дирекције театра напомињу да је дошло до измене у репертоару за овај викенд из чисто техничких разлога, тако да планиране представе “Пустоловине Тила Враголана” и “Цврчак и мрав” не могу бити изведене.

Купци карата онлајн могу затражити путем мејла office@tickets.rs повраћај новца, који ће им бити одмах уплаћен на рачун, а ако публика жели замену карата за неки од наслова са репертоара, могу то учинити директно на благајни “Пинокија”.

У овом театру безбедност публике је на првом месту и предузете су све мере заштите: обавезно ношење маски у сали, размак између саедишта је два метра, а на улазу се обавља дезинфекција руку и мерење температуре.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести