Представе Бура и Три зиме отказане данас у СНП

НОВИ САД: Представе “Бура” Вилијама Шекспира и “Три зиме” Тене Штивичић, које су биле планиране за данас на две сцене Српског народног позоришта (СНП) у Новом Саду отказане су, саопштено је на сајту театра.
Velika sala SNP Foto: SNP
Фото: Велика сала СНП Фото: СНП

Нова верзија “Буре” изведена у доба пандемије, у адаптацији и режији Кокана Младеновића, неће се играти ни сутра, а такође су и датуми 25. и 26. март отказани, како стоји на сајту СНП-а.

Ипак, термин 24. март за Шекспирову “Буру”, где први пут у каријери глуми репер и књижевник Марко Шелић Марчело, за сада стоји као потврђен датум.

Драма “Три зиме” хрватске списатељице Тене Штивичић, театра “Промена”, у режији глумице и професорке глуме Јасне Ђуричић, како стоји на репертоару, биће изведена у петак, 26. марта.

Три извођења представе "Велика депресија", 23, 24. и 25. марта биће одигране према плану, као и два термина музичке драме “Ко је убио Џенис Џоплин?” 29. и 30. марта.

О даљим могућим изменама у свом репертоару за текући месец, СНП ће обавестити јавност, а за сада остаје све како је написано, комедија “Аматери” се игра 26.03., балет “Дама с камелијама” 27.03. и опера “Тоска” 31. марта.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести