Прекинута представа, глумица "Атељеа 212" пала са сцене у Бару

БАР: Представа "Хомо Фабер" српског позоришта "Атеље 212" у режији Ане Томовић која је ноћас играна у оквиру Барског љетописа у Дому културе Бар прекинута је након што је глумица Радмила Томовић пред крај представе пала са сцене, наводи једро.бар.
f
Фото: Youtube Printscreen

Наводи се да је сцена је била у полумраку када се несрећни случај догодио и да су остали актери на бини били "скамењени", па је пар минута публика мислила да је то део представе.

Како наводи црногорски сајт, очигледно су томе допринели глумци који су били шокирани у тим тренуцима, па је јаук повређене тек након пар минута схваћен као прави несрећни случај, а не део представе.

Наводи се да је Хитна помоћ убрзо стигла, имобилизовала повређену и превезла је у медицинску установу ради пружања помоћи.

Директор Опште болнице Бар Драгосав Томановић рекао је "Вијестима" да је Томовић задобила прелом задњег пршљена.

"Томовић је стабилно, у току дана ћемо је транспортовати до аеродрома Голубовци, а у Београду ће наставити опоравак", казао је јутрос доктор Томановић.

До несреће је дошло у моменту када је представа већ зашла у финалну трећину. У том тренутку светла су била усмерена само на средину позорнице где је седео главни протагониста Светозар Цветковић, док је обод бине био у потпуном мраку.

Глумици је након пада одмах притрчало неколико барских лекара који су били у публици, а представа је прекинута.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести