Звездара театар отказује своје представе до краја новембра

БЕОГРАД Позориште из Београда Звездара театар отказује извођење својих представа са редовног репертоара до краја месеца, поштујући најновију Уредбу Владе Републике Србије која ограничава рад позоришта од 18 сати, што ступа на снагу данас закључно са 3. децембром, а у немогућности да представе играју у дневним терминима, јавили су из тог позоришта.
zvezdara
Фото: Nikola Vukelić

Звездара театар отказује следеће најављене представе: “Клаустрофобична комедија” Душана Ковачевића, у режији Дарка Бајића, заказана за сутра, 25.11., као и “Тре сореле” према драми Стевана Копривице, редитеља Милана Караџића, која се неће играти у два термина - 29. и 30. новембра.

Како пише Службени гласник РС, број 141/2020 - “Изузетно од одредаба члана 6. став 3, члана 7. став 2. и члана 8. став 2. ове уредбе, у периоду почев од 24. новембра 2020. године закључно са 3. децембром 2020., радно време угоститељских објеката (ресторана, кафића, барова, клубова и сл.), трговинских центара, позоришта, биоскопа и других установа културе и приређивача посебних и класичних игара на срећу ограничава се тако да ти објекти неће радити од 18.00 часова до 05.00 часова наредног дана”.

Улазнице се могу вратити или заменити за неку другу представу Звездара театра чим се за то стекну услови, док ће свим купцима који су путем онлајн сервиса платили своје улазнице, новац бити аутоматски враћен на рачун.

Благајна позоришта ће радити до четвртка, 26.11. од 12. до 18 часова, а затим ће престати са радом, док се не промени ситуација око пандемије и даље одлуке Владе Србије.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести