НАПРАВИТЕ РОШТИЉ као прави ПРОФЕСИОНАЛНИ КУВАР Сазнајте који слатки зачин треба да додате својој роштиљској мешавини

Припрема меса за роштиљ многима задаје муке.
б
Фото: Pixabay.com

Ту су посебни састојци, посебне роштиљске мешавине, али некада, уз сав труд, роштиљ не буде онакав какав смо желели.

Иако многи мисле да се шећер користи само за припрему посластица или заслађивање јела, то није увек случај.

Ако додате шећер кад припремате роштиљ, помоћи ће да се добије танка и хрскава корица на месу.

Важно је да знате количину која се ставља. Довољна је једна кашика шећера на килограм меса.

Професионални кувари и роштиљ мајстори знају за ову цаку, а сада можете и ви да је примените.

Додајте кашичицу шећера и добићете најукуснији роштиљ.

Espreso.rs/ Дневник

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести