НЕ ПРАВИТЕ ВИШЕ ОВУ ГРЕШКУ! Један састојак сви додајемо у салату а он јој потпуно јој уништи укус
Салата од поврћа је укусан оброк за доручак, ручак и вечеру, али да ли знате са коју намирницу би требали да избегавате у салатама?
Позната куварица Магда Геслер, већ дуги низ година саветује шта, како и када да спремају за јело. Салата од поврћа вам се чини баналним рецептом који се „не може покварити“? Можда ћете бити изненађени.
Салата од поврћа према Магди
Магда је пре извесног времена представила свој омиљени рецепт за салату од поврћа. Састоји се од куваног кромпира, шаргарепе, киселих краставаца, зеленог грашка и , наравно , тврдо куваних јаја . Тајна је да је оставите у фрижидеру преко ноћи.
Постоји ли нешто што никада не би требало да додамо у салату? Према Магди, то је црни лук . Према речима куварице, процеси који се одвијају у ферментационом луку изазивају да он емитује непријатан мирис, и може скроз покварити укус салати.