clear sky
27°C
04.06.2025.
Нови Сад
eur
117.2046
usd
102.5771
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

НЕ ПРАВИТЕ ВИШЕ ОВУ ГРЕШКУ! Један састојак сви додајемо у салату а он јој потпуно јој уништи укус

02.06.2025. 16:09 16:14
Пише:
Извор:
Крстарица/Дневник
sa
Фото: freepik, ilustracija

Салата од поврћа је укусан оброк за доручак, ручак и вечеру, али да ли знате са коју намирницу би требали да избегавате у салатама?

Позната куварица Магда Геслер, већ дуги низ година саветује шта, како и када да спремају за јело. Салата од поврћа вам се чини баналним рецептом који се „не може покварити“? Можда ћете бити изненађени.

Салата од поврћа према Магди

Магда је пре извесног времена представила свој омиљени рецепт за салату од поврћа. Састоји се од куваног кромпира, шаргарепе, киселих краставаца, зеленог грашка и , наравно , тврдо куваних јаја . Тајна је да је оставите у фрижидеру преко ноћи.

Постоји ли нешто што никада не би требало да додамо у салату? Према Магди, то је црни лук . Према речима куварице, процеси који се одвијају у ферментационом луку изазивају да он емитује непријатан мирис, и може скроз покварити укус салати.

Извор:
Крстарица/Дневник
Пише:
Пошаљите коментар