Рецепт дана: Посне пуњене паприке

Савршен рецепт за славску трпезу; укусно и мало другачије јело, које ће сасвим сигурно одушевити ваше госте.
punjena paprika
Фото: pixabay.com

Састојци:

- 8 црвених паприка (за печење),

- 500 г туњевине у комадићима,

- 350 г посног мајонеза,

- 1/2 везе першуновог листа (може и сушени),

- мало лимуновог сока,

- босиљак,

- оригано,

- со и бибер,

- вегета
 

Припрема:

1. Паприке оппрати, испећи и ољуштити их.

2. Припремити фил тако што ћете помешати туњевину из конзерве, претходно оцеђену од уља, и посни мајонез.

3. Додати мало лимуновог сока и зачине.

4. Овако припремљеним филом пунити печене паприке, а јело можете послужити као предјело или главно јело.

EUR/RSD 118.3017
Најновије вести