БУРА НА ДВОРУ СЕ НЕ СТИШАВА Кејт сазнала за ПРЕВАРУ супруга! Отворена ПАНДОРИНА КУТИЈА Вилијам с њиховом заједничком ПРИЈАТЕЉИЦОМ има ДЕТЕ? Испливале и бројне друге АФЕРЕ (ФОТО)

Светска јавност данима и недељама бруји о животу Кејт Мидлтон, али и драма која се створила након што је нестала из јавности због, како тврди палата, операције.
k
Фото: Tanjug (Chris Jackson/Pool Photo via AP, File)

Да ствар буде још гора, испливале су бројне наводне афере прица Вилијама, али и Кејт Мидлтон, а Пандорина кутија  полако се отвара.

Сада је у јавност испливао и, како светски медији преносе, наводни сукоб између Вилијама и Кејт након што је она чула за гласине о неверству са маркизом Саром Роуз Чолмондели.

Гласине о њиховој вези почеле су још 2014, када се спекулисало да се и тајно виђају. Причало се да имају и дете.

Сара је такође и вишегодишњи породични пријатељ, а све је наводно почело пре пет година, када се Кејт, према писању таблоида, суочила са Вилијамом када га је и оптужила за превару, након чега се он наводно насмејао, а оптужбе је одбацио.

Фото: Tanjug (Phil Noble/Pool Photo via AP, File)

Водитељ Стивен Колберт и сам је то искористио у својој емисији, те се дотакао могућег сукоба познатог пара, али и наводне афере.

Хаха, увек добар одговор када те жена оптужи да је вараш. Хаха, замисли да имам аферу, па то је пресмешно, карикирао је Колберт наводни разговор Кејт Мидлтон и Вилијама, а онда се додатно нашалио.

Подсећа ме на шалу - куц-куц, ко је ту, о, то је мој ванбрачни син. Ра**ио сам своју љубавницу, иронично је испричао познати комичар и водитељ.

Оно о чему се такође много пише и полемише јесте и потенцијални покушаји адвокатских представника принца Вилијама да заташка приче о афери и заштити маркизу од Чолмонделија.

 

Подсећамо, светски медији су ових дана писали да је Сара Роуз Чолмондели (39) бивша манекенка и некада је радила у ПР тиму конзервативног посланика Мајкла Гоува као истраживач, али сада своје "пословно време" користи за вођење имања свог мужа, Дејвида Роксевиџа, 7. маркиза од Чолмонделија, са којим има троје деце.

Дневник/Ало

EUR/RSD 117.0791
Најновије вести