Јелена Ђоковић: Не бих више деце, мајчинство ме уништило

Била сам анксиозна, то ме уништило. Уништило је моју слику о себи. Мислила сам да сам супержена, да могу одговорити на све потребе свог мужа и деце, а онда сам се морала суочити са страховима
jelena djokovic 1 tanjug
Фото: Танјуг (Драган Кујунџић)

У интервју с новинаром Грахамом Бенсингером Новак и Јелена Ђоковић проговорили су о бројним детаљима из приватног живота. Између осталог, говорили су о свом браку и родитељству, а Јелена је открила шта јој је било најтеже у браку с Новаком.

На упит желе ли још деце, дали су различите одговоре. Новак је дао до знања да би волeо да има још деце, док је Јелена устврдила да радије не би, преноси foksu.ba.

“Тешко питање. Тренутно сам задовољан што имамо двоје деце, ми смо као пар тренутно срећни с тим”, рекао је наглашавајући да је на ово одговорио попут политичара, но додао је да се никад не зна:

“Живот је пун дивних изненађења. Благословљени смо с наша два анђела од којих учимо јако пуно о животу.”

Јелена је истакнула да је пуно труда уложила у мужа и децу те да би њен одговор на то питање засад био не.

“Сву сам снагу уложила у одгајање наше деце. Посвећена сам деци и дајем им се у потпуности. И Ноле ми је као дете, тражи пуно пажње. Имам пуне руке посла, мислим да ми више не треба. Разумем Новака, пропустио је пуно у одрастању наше деце и претпостављам да ће хтети још једно кад заврши каријеру. Нећу рећи не ако нам то живот донесе, али рећи ћу да би мој избор био не”, рекла је она.

Испричала је како је неко време била усмерена на Новака и његове потребе те да је била фрустрирана јер њене потребе нису дошле на ред, но кад су добили сина Стефана, све се то променило.

“Схватила сам да се морам побринути за себе јер да бих била добра мама, ја морам бити добро”, рекла је.

Mirjana Ciric
17.05.2020 • 16:37
"istaknula"...bravo !
EUR/RSD 117.5784
Најновије вести